Novosti-škola za pse osijek SVE

Agility

agility osijek

Želite saznati što je to Agility?

agility-osijek

Agility je sportska kinološka disciplina u kojoj je cilj da pas što brže i točnije određenim redoslijedom svlada različite prepreke. Agility mogu trenirati svi psi, neovisno o pasmini i spolu psa ( pa tako i mješanci). 

ŠTO JE TO AGILITY?

Treninzi agilityja predstavljaju zabavu za psa, a isto tako i za njegovog vlasnika. Ne samo da pruža dobru zabavu već je i vrlo koristan sport koji drži psa u kondiciji te ga potiče da razmišlja! Vlasnici često zaboravljaju da njihovi ljubimci imaju svoje potrebe za aktivnostima koje su bliske ili slične njihovim izvornim uzgojnim ciljevima. Upravo iz tog razloga nastale su različite pseće sportske discipline, a jedna od poznatijih je upravo agility .

Agility u Hrvatskoj i okolici

Agility je u svijetu vrlo poznat i popularan sport dok je u Hrvatskoj nažalost dobro razvijen jedino u Zagrebu, a u zadnje vrijeme vrlo dobro je krenuo i u Rijeci gdje postižu nevjerojatno dobre rezultate kroz kratko vrijeme njihovog djelovanja. Oduševila sam se našim napretkom koji smo postigli savjetima agility instruktora/ica iz Zagrebu, te smo ubrzo krenuli i na natjecanja. Trenutno u našem klubu u blizini Osijeka postižemo vrlo dobre rezultate, a i naši članovi su krenuli na natjecanja.

agility osijek

Nakon stečenoga znanja odlučila sam vratiti se kući u Osijek sa velikom željom da se ovaj sport proširi i na naše područje Slavonije i Baranje! U klubu za obuku pasa Baranja i dalje se aktivno trenira agility 2x tjedno. Svi u grupi savršeno napreduju i polako postižu rezultate na natjecanjima. Glavni nam je cilj da poguramo agility u našemu kraju, pokažemo što je to (budući da većina nije nikada čula za taj sport) i zainteresiramo sve koji imaju slobodnog vremena barem dva puta tjedno da krenu kod nas na treninge.

Zašto je važan ispravan početak učenja Agilityja?

Želimo naglasiti da je iznimno bitno od samih početaka raditi što kvalitetnije sa svojim psom kako kasnije ne bi morali ispravljati greške. Uskoro ćemo pokrenuti još jednu agility grupu kako bi što više ljudi potaknuli na ovaj sport. Svi koji su zainteresirani za agility tečaj već sada se mogu prijaviti. Za bilo kakve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam detaljnije sve pojasniti. Na agility tečaju učimo svladavanje svih agility prepreka koje se mogu naći na natjecateljskoj stazi, različite tehnike vođenja, učenje zona te postavljanje različitih kombinacija staza....
Sve učimo postepeno kako bi pas radio sa maksimalnom željom i bio spreman za natjecanja.

agility osijek skola za pse baranja

Htjeli bismo istaknuti kako agility tečaj ne može nikako trajati kratko kao tečajevi poslušnosti, iz razloga što je agility SPORT koji se uči cijeli život! Zato našim polaznicima pružamo nakon agility tečaja koji traje 20 sati (što se uvijek produži- nekoliko poklon sati od nas) daljnje treninge i usavršavanje kroz konstantan rad uz stručnu pomoć (često i dolascima agility polaznika iz Zagreba).

Ono što također želimo naglasiti da sva novčana sredstva od rada koje dobijemo na agility tečajevima ulažemo u daljnju opremu za agility te u sam teren našega kluba, što mislim da je i vidljivo budući da djelujemo tek nešto više od godinu dana. Osigurali smo noćni rad pod reflektorima, ograđeni teren, agility prepreke i brojne druge stvari kako bi našim polaznicima osigurali što je moguće bolje uvijete za rad i stavili na prvo mjesto kvalitetu i zadovoljstvo radom, a ne novčanu zaradu. Stoga još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže !

agility osijek

Prijava na agility tečaj

Klubu za obuku pasa "Baranja"

TRAJANJE: oko 20 sat ( 2x tjedno po 90 min )

TERMINI: Prema mogućnosti polaznika

LOKACIJA: Ul. Žrtava domovinskog rata 39, Bilje

DOBNA GRANICA ZA TEČAJ: Pas koji kreće na tečaj mora imati navršenih 12 mjeseci ( psi moraju biti dobrog zdravstvenog stanja)

CIJENA TEČAJA: 300 kn ( mogućnost plaćanja u dvije rate)

UVJET ZA UPIS: Da bi pas mogao trenirati agility mora biti koncentriran na vodiča tj. imati dobru motivaciju ( na hranu ili igračku),dolaziti na poziv i nikako ne smije biti agresivan. Psi koji su kod nas završili osnovni tečaj poslušnosti i zainteresirani su za agility plaćaju tečaj 300 kn)
-Prvi sat tečaja provesti će se malo testiranje pasa (dolazak na poziv, motivacija), pozitivno ocijenjen pas može pristupiti agility tečaju.

ŠTO NAKON TEČAJA? Nakon tečaja vodič sa svojim psom dalje može nastaviti trenirati u klubu dva puta tjedno prema dogovoru uz uvjet da plati članarinu od 200 kn koja vrijedi do kraja godine i sudjeluje u barem jednoj radnoj akciji na terenu.

ZA PRIJAVU NA TEČAJ POTREBNO JE POSLATI SLJEDEĆE PODATKE: ime i prezime, adresa, kontakt broj, email, ime psa, pasmina, datum rođenja psa, broj čipa

PRIJAVU SA NAVEDENIM PODACIMA MOŽETE POSLATI:

-Ukoliko imate neka dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte na broj: 097 7371 712

Doznajte najnovije informacije vezane uz školu za pse Baranja

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa donje desne strane. Uz Vas smo uvijek te kako bi ste sve novosti i događanja saznali, prisutni smo na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanja ili pogledati naš multimedijski sadržaj.

Lokacija

Žrtava domovinskog rata 39, 31327 Bilje

Kontakt

Upita vezani uz sljedeće podatke : obuka pasa, čuvanje pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712