Izložbe pasa u 2019.

Ukoliko Vas zanimaju izložbe pasa na pravom ste mjestu. Donosimo Vam popis svih izložbi po državama.

Hrvatska, Italija, Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija

KINOLOŠKI SAVEZI

HRVATSKA

U 2019. godini održava se 25 izložbi u različitim gradovima diljem Hrvatske. Dolaskom na izložbe upoznajte znamenitosti i prirodne ljepote različitih krajeva.

IZLOŽBE PASA- HRVATSKA

Italija

Idete na izložbu u Italiju?

Italija u ponudi ima organizaciju izložbi pasa u čak 62 grada tokom cijele 2019. godine. Italija je turistička meta za sve zaljubljenike u kulturu, povijest  svakako ne manje važnu hranu! 

IZLOŽBE PASA- ITALIJA

Mađarska

Srednjoeuropska zemlja koja zadovoljava najrazličitije apetite. Mađarska se prostire na oko 93 tisuće četvornih kilometara u Srednjoj Europi. Izložbe pasa u 2019. godini u Mađarskoj će se održati u 25 gradova.

IZLOŽBE PASA- MAĐARSKA

SRBIJA

Posjetite li ove zime Srbiju sa svojom obitelji dočekat će vas doista raznoliki sadržaji, a mala zimska čarolija može započeti Beogradom. Beogradska planina Avala koja se nalazi na samo desetak kilometara od središta grada dočekat će vas pješačkom stazom koja vijuga kroz planinu. Tu su još Avalski toranj, Kalemegdan, ušća Save u Dunav, Javni akvarij i puno drugih zanimljivosti. Izložbe pasa u 2019. godini u Srbiji, održati će se u 14 gradova.

IZLOŽBE PASA- KINOLOŠKI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE

BOSNA I HERCEGOVINA

Postoji mnogo fascinantnih destinacija u cijeloj Bosni i Hercegovini za sve vrste turista. Najinteresantnija i najatraktivnija mjesta u Bosni i Hercegovini predstavljaju čudesan spoj kulturnog i prirodnog naslijeđa. Skoro je nemoguće razdvojiti ih, jer su kultura i tradicija ove zemlje procvjetale upravo iz predivne i netaknute prirode.

IZLOŽBE PASA- KINOLOŠKI SAVEZ HERCEG-BOSNE

IZLOŽBE PASA- BOSANSKI KINOLOŠKI SAVEZ

SLOVENIJA

U Sloveniji živi otprilike 2 milijuna stanovnika. Slovenija je podalpska zemlja na jugu Srednje Europe. Znamenitosti: Planica, Bledsko jezero, Bohinjsko jezero, Postojna, Krvavec i brojne druge. U 2019. godini Slovenija će imati 12 izložbi pasa.

IZLOŽBE PASA- SLOVENIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko ste uočili neku grešku, imate informacije koje nam nedostaju, želite nas nešto pitati ili nam želite nešto predložiti kako bismo poboljšali ovu stranicu? 

Slobodno popunite formu i rado ćemo razmotriti sve Vaše prijedloge i upite!

Želiš pročitati naše tekstove o psima?

Posjeti naš portal za pse koji svakim danom ima sve veći broj čitatelja. Ukoliko imaš ideja, a pisanje tekstova o psima ti je najmanji problem javi nam se!

Tko smo mi

Sve aktivnosti kojima se bavimo

Kluba za obuku pasa BARANJA

Škola za pse koja pruža sve usluge vezane uz kućne ljubimce. Pristupamo individualno svakoj pasmini. Dresura pasa, odnosno obuka pasa kod nas je primarna djelatnost te nastojimo uz pozitivne metode rada sa psima postići maksimum koji žele njihovi vlasnici.

Hotel za pse Baranja

Psi na čuvanju raspolažu sa kućnim prostorijama (grijanim), ograđenim dvorištem (pola betonsko, pola travnato), mogući prijevoz veterinaru (ukoliko ima potrebe), stručnim osobljem koje se cijeli život bavi psima te ima završenu školu za zanimanje veterinarski tehničar/ka.

Hyper Paw uzgajivačnica pasa

Hyper Paw je uzgajivačnica pasa pasmine Border Collie koja se nalazi u Hrvatskoj u blizini grada Osijeka.

O MENI

Ellany Ipša Hyper Paw

Moje ime je Ellany Ipša. Cijeli sam život okružena psima i aktivna u kinologiji. Po zanimanju sam veterinarska tehničarka i vlasnica kluba za obuku pasa “Baranja“ i hotela za pse istoga imena. Imam uzgajivačnicu border collie-a koja se nalazi nedaleko od grada Osijeka. Moja velika ljubav su ovčarski psi.

Created by Gabriel Dubrović | Copyright © 2019 All Rights Reserved
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website.
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.