Borde Collie planirana legla

B leglo - planiramo u rujnu 2018. godine

Kombinacija:

Dead See At Real Pearl (Bessy)

CH Hr, Ch Srb, Agility A2

Više informacija o Bessy možete vidjeti „ovdje

 

border koli

Breaking Waves By the Lake (Curtis)

Multy Ch, Int Ch, HWT

Više info o Curtisu možete vidjeti „ovdje

 

border koli

Štenci će biti rođeni i odgajani prvih mjesec dana u kući kako bi se navikli na različite zvukove, susreli sa raznim igračkama i predmetima  a ostatak perioda vani ( u dvorištu) gdje će se upoznati  sa vanjskim svijetom,  naviknuti na razne zvukove iz vana, upoznati puno različitih životinja i ljudi tj. što bolje socijalizirati…. Štenci će ići u novi dom s 8 tjedana starosti cijepljeni, čipirani, višestruko očišćeni od parazita, sa zdravstvenom dokumentacijom, rodovnicom HKS-a, ugovorom i uzgajivačkom garancijom. Uz svako štene  ići će  i „puppy“ paket ( igračka povodac,ogrlica,slika šteneta, poslastice…)  kao pomoć u prvih nekoliko dana  odlaska šteneta u novi dom. Za štence tražimo aktivan dom gdje će biti punopravni članovi obitelji a od budućih vlasnika očekujemo da ostanu sa nama u kontaktu i nakon odlaska psa kako bih smo mogli pratiti njegov daljnji razvoj. Svi budući vlasnici pasa iz naše uzgajivačnice imati će 24 satnu podršku i odgovore na sva pitanja.

 

Također  tražimo SUVLASNIKE za najperspektivnije štene iz ovog legla!

Što to znači?  Suvlasnik će dobiti najperspektivnije štene iz legla uz znatno manju cijenu, štene-kasnije odrasli pas će cijeli život živjeti sa suvlasnikom kao da i nije u suvlasništvu. Od suvlasnika se očekuje da se aktivno bavi sa psom ( kao i od vlasnika) i da mu pas bude nezamjenjivi član obitelji. Jedina razlika je to što će pas nekoliko puta, u dogovoru sa vlasnikom biti izlagan na izložbi (u dogovoru sa nama izlagati ga može i suvlasnik). Ukoliko je pas u suvlasništvu ženka obavezna je imati jedno do dva legla tijekom života u našoj uzgajivačnici sa dogovorenim mužjakom ( uzgoj izvan uzgajivačnice Hyper Paw nije dozvoljen). Vrijeme legla će biti u dogovoru sa suvlasnikom, a ukoliko je pas u suvlasništvu mužjak u dogovoru sa nama imati će nekoliko parenja u životu. Troškove podizanja legla, izložba i zdravstvenih testova snositi će uzgajivačnica Hyper Paw.

Ukoliko se pas iz nekog razloga ne razvije u onom smjeru u kojem smo zamišljali te nam kao takav ne odgovara za uzgoj ( izgled, zdravlje,karakter) vlasništvo se u potpunosti prenosi na suvlasnika  i pas nastavlja dalje svoj život u obitelji. Jedna od naših želja je da  pas u suvlasništvu bude što bliže nama (okolica Osijeka) kako bi ga mogli pratiti u razvoju i radi dogovora oko izlaganja i podizanja legla. Razlog suvlasništva je taj što smatramo da svaki pas treba imati sretan i ispunjen život,  te imamo pasa onoliko koliko imamo vremena posvetiti im se. Jedina razlika od vlasništva je to što će pas biti nekoliko puta izlagan na izložbama i imati 1-2 legla /nekoliko parenja. Mislimo da je to puno bolja opcija nego imati previše pasa sa kojima se nitko ne bavi. Naši psi aktivno treniraju agility, dog dancing, poslušnost…

Takav život želimo i za njihove potomke uz cilj da uzgojimo što bolje i što kvalitetnije štence.

Ukoliko ste zainteresirani za štene ili imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno me  kontaktirajte na broj  097 7371 712,  E-mail: ellanyipsa@gmail.com  ili  preko facebooka https://www.facebook.com/ellany.ipsa

Molim  zainteresirane da mi prilikom javljanja kažu nešto o sebi i planovima sa psom u budućnosti  !

border collie s rodovnicom

border collie fci

Pratite naš uzgoj 

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama:

Lokacija

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz pasminu border collie slobodno nam se obratite !

E-mail : ellanyipsa@gmail.com
Mobitel: +385 97 73 71 712