O nama

Zahvaljujemo što ste nas posjetili na stranicu Hyper Paw !

border collie hyper paw

Moje ime je Ellany Ipša, cijeli sam život okružena psima i aktivna u kinologiji. Po zanimanju sam veterinarska tehničarka i vlasnica kluba za obuku pasa “Baranja“hotela za pse istoga imena.
Imam malu uzgajivačnicu border collia  koja se nalazi u  Meci ( Hrvatska), nedaleko od grada Osijeka. Moja velika ljubav su ovčarski psi. Tražila sam lijepog, inteligentnog i aktivnog psa koji je uvijek spreman za akciju  i  tako se odlučila za pasminu border collie. Nakon puno godina istraživanja i proučavanja pasmine pred zimu  2013. u moj dom stigla je kujica Bessy (Dead See At Real Pearl).

Bessy je nadmašila sva moja očekivanja i postala moja najbolja prijateljica. Imam još tri psa: Bolt (border collie), Ron (sibirski haski) i Rinu ( udomljena kujica u tipu border collia). Planiram imati pasa onoliko koliko imam vremena posvetit im se. Moji psi su punopravni članovi obitelji. Oni žive sa mnom u kući i  gdje idem ja idu i oni. Volimo ići na izložbe pasa, razna putovanja, dugačke šetnje, na planinarenja i baviti se  različitim sportom sa psima. Bavimo se raznim aktivnostima i idemo na razna natjecanja, a neka od njih su izložbe, agility,  dog-dancing, ispiti poslušnosti i trikovi. Bessy jako brzo uči, ima stabilan temperament, savršen ovčarski instinkt, veliku želju za radom, a svojim dog dancing nastupom 2016. Oduševila je publiku i žiri u TV šou SuperTalent. Više o Bessy možete pročitati „ovdje“.

Moj  je cilj uzgajati aktivne, zdrave i lijepe pse sa velikom željom za rad koji imaju dobro izražen ovčarski instinkt, stabilan temperament, dobre kukove i laktove, izvrsne rezultate na izložbama i sve genetske testove.

Pratite naš uzgoj 

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama:

Lokacija

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz pasminu border collie slobodno nam se obratite !

E-mail : ellanyipsa@gmail.com
Mobitel: +385 97 73 71 712