Hotel za pse Osijek BARANJA

Čuvanje pasa uz stručno osoblje

Nazovite nas  097 7371 712   Pošaljite SMS  097 7371 712   Messenger  

Udaljenost od gradova: Osijek 5 minuta, Vukovar 40 minuta, Vinkovci 45 minuta

hotel za pse osijek baranja čuvanje pasa

Zanima Vas hotel za pse u gradovima Osijek, Vukovar, Vinkovci, Đakovo, Beli Manastir?

Hotel za pse Baranja nalazi se nedaleko od Osijeka, a pokriva čuvanje pasa na području županija Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, ali psi u pansion dolaze kako iz cijele Hrvatske tako i iz drugih zemalja.

Psi na čuvanju borave u kućnim prostorijama (centralno + podno grijanje za kratkodlake pse), ograđenim dvorištem, prijevoz veterinaru (ukoliko do toga ima potrebe), stručnim osobljem koje je veterinastke struke, licencirano za voditelje službenih pasa te se cijeli život radi sa psima.

Osim čuvanjem pasa bavimo se obukom i radom sa službenim psima u Osijeku, Vukovaru i Vinkovcima stoga svoje znanje možemo primijeniti i u hotelu za pse u području razumijevanja ponašanja pasa.

Gdje se nalazi hotel za pse Osijek "BARANJA"?

Hotel za pse (pansion) nalazi se u Bilju na adresi Ul. Žrtava domovinskog rata 39, 31327, Bilje (grad Osijek udaljen je 5 minuta). Psi se čuvaju u našoj kući te borave s nama kao ravnopravni članovi obitelji. Šetnja pasa se u usluzi čuvanje pasa podrazumijeva, te pse u šetnju izvodimo minimalno 2 puta na dan ili ovisno o njihovim potrebama tretirajući ih jednako kao da su naši. Osim čuvanja pasa, tečajeva poslušnosti, agilitya, imamo tečajeve trikova i savjetovanje za vlasnike te rad sa potražnim psima. 

Osim navedenih aktivnosti kluba također održavamo brojne seminare  i prezentacije u gradskim knjižnicama, srednjim školama i vrtićima nastojeći djecu od najranije dobi privikavati na pse i pružiti im sve osnovne informacije koje su im potrebne kako bi se jednoga dana i oni mogli ispravno i prijateljski odnositi prema svojim psima. Članak o tome zašto i kada ostaviti psa u hotelu za pse možete pronaći ovdje.

 

hotel za pse osijek baranjahotel za pse osijekhotel za pse osijek baranjahotel za pse osijek

 

SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM RADU UZ POZITIVNE METODE

Rad s našom Border Collie ženkom "Bessy"

Naš nastup u Super Talentu 2016. godine

Rad s našom drugom ženkom "Bloom"

Gostovanje u emisiji Kućni ljubimci 2018. godine

Saznajte više o našoj školi za pse u kojoj je fokus na pozitivnim metodama rada baziranim na pohvalama, igri sa psom i pravilnom nagrađivanju klikom na Škola za pse Baranja.

hotel za pse osijek baranja

Hotel za pse Osijek, Vukovar, Vinkovci

U našem hotelu za pse Baranja čuvanje kućnih ljubimaca pružamo u grijanim prostorijama jedini u ovim prostorima (Osijek, Vukovar, Vinkovci i okolica).  Ako idete na godišnji odmor, posjetiti rodbinu ili ste jednostavno poslom zatrpani preko dana, slobodno nam se javite. Cijena čuvanja pasa je prilagođena upravo za područje Slavonije i Baranja koliko god je to bilo moguće te nudimo najkvalitetniju, a uz to i jeftinu cijenu u odnosu na ostale dijelove Hrvatske. Ako to zatražite šaljemo  slike vaših ljubimca na Viber, WhatsUp ili Facebook. Mnoštvo pasa dolazi na dnevni, ali i na višednevno čuvanje te nam se vračaju svako malo što nam je najbolji dokaz kvalitete i zadovoljstva korisnika naših usluga. Pse osim što imamo od kad znamo za sebe, s njima radimo, polažemo ispite, izlazimo na natjecanja pa brigu o njima prepuštate u prave ruke i možete slobodno biti bez brige jer hotel za pse Osijek "Baranja" pružit će im sve što im je potrebno kako bi se opustili i bili sretni.

Nazovite nas na broj 097 7371 712 da provjerite slobodne termine, a potom odaberite:

PRIJAVA TERMINA

Doznajte novosti na Facebook stranici hotela & kluba za obuku pasa BARANJA

Pročitajte edukativne tekstove i novosti na našem portalu za pse

Naš rad i uspjesi sa psima

 • Licencirani voditelji potražnih pasa pri Hrvatskom kinološkom savezu
 • Vlasnici 6 pasa (5 border collie i 1 belgijski ovčar Groenendael) s kojima smo aktivni na natjecanjima i ispitima (poslušnost, traženje i spašavanje nestalih osoba, agility...) i osvajamo odlične rezultate o čemu više možete pratiti na stranici kluba.
 • TV ŠOU Supertalent 2016. (Dog-Dancing )
 • Položeni ispiti sa psima - TOS (a test for puppy upbringing and socialization), ispit za psa pratioca (A0), radni ispit NP-A, Agility A3 kategorija, IGP BH-VT, IBgH 1
 • Pse smo naučili mnogobrojne trikovi (preko 100 trikova)
 • Članak o našemu radu izašao je u poznatom kinološkom časopisu  časopisu Moj pas (pročitaj članak)
 • Na izložba zatvoreni šampionati više država

Ostala postignuća

 • Edukativne radionice po vrtićima, srednjim školama
 • Održani seminari u gradskim knjižnicama
 • Održani brojni tečajevi poslušnosti u gradovima Osijek, Vukovar, Vinkovci
 • Ostvareni prvi rezultati naših članova na natjecanjima
 • Mnogobrojni zadovoljni korisnici

 

 

Ocjena našeg rada od korisnika naših usluga:

Facebook:       prosječno 50 poruka mjesečno, 90% popunjenosti kapaciteta                               
Ocjene Google/ Facebook:           5/5

Google komentari

za naš rad

recenzije hotel za pse baranja

recenzija hotel za pse baranja

recenzije hotel za pse baranja osijek

border collie
nekmar-hrana-za-pse.
border collie
border collie

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa doljnje desne strane.

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanj ili pogledati naš multimedijski sadržaj:

Lokacija

Kralja Tomislava 10A, 31327 Bilje

Kontakt

Primamo upite vezani uz sljedeće podatke : hotel za pse, čuvanje pasa, obuka pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712