Škola za pse

obuka pasa

Škola za pse | Čuvanje pasa

 

Klub za obuku pasa 

Baranja

Nazovite nas  097 7371 712   Pošaljite SMS  097 7371 712   Messenger  

Škola za pse koja pruža sve usluge vezane uz temu kućni ljubimci. Poznajemo pasmine pasa (kako ih se još naziva rase pasa) i pristupamo individualno svakoj od njih.  Dresura pasa, odnosno obuka pasa kod nas je primarna djelatnost te nastojimo uz pozitivne metode rada sa psima postići maksimum koji žele njihovi vlasnici. Cijena usluga obuke pasa i čuvanja pasa su  prilagođene ovome području kako bismo omogućili ljudima u našim krajevima (Slavonije i Baranje) da uz minimalne troškove ostvare maksimum sa svojim psima.

Čuvanje pasa, odnosno naš Hotel za pse (pansion) nalazi se u Bilju na adresi Kralja Tomislava 10A. Psi se čuvaju u našoj kući te borave s nama kao ravnopravni članovi obitelji i imaju pristup dvorištu (betonskom i travnatom dijelu) kada to požele. Šetnja se u usluzi čuvanje pasa podrazumijeva, te pse u istu izvodimo 2 puta na dan tretirajući ih jednako kao da su naši. Osim čuvanja i tečaja poslušnosti ostali tečajevi su agility, trikovi te savjetovanje.

Osim za Osijek (Bilje), gdje postoji teren našega kluba, tečajevi su se održavali i u gradovima kao što su  Vukovar i Vinkovci. Zbog iznimnog interesa ljudi za rad sa svojim četveronožnim ljubimcima, odlučili smo odlaziti i u druge gradove te tako biti što je moguće više susretljiviji i pristupačniji na području Slavonije i Baranje.

Ovaj kraj nažalost uvelike zaostaje za drugim dijelovima naše države te je krajnje vrijeme da se nešto poduzme. Nastojat ćemo kroz koju godinu početi s organizacijama različitih natjecanja, a do sada smo posjetili već brojne gradove te se predstavili sa svojim radom i članovima, a osim toga aktivni smo član KD Osijek. Također održali smo brojne seminare  i prezentacije u gradskim knjižnicama, srednjim školama i vrtićima nastojeći djecu od najranije dobi privikavati na pse i pružiti im sve osnovne informacije koje su im potrebne kako bi jednoga dana i oni mogli ispravno i prijateljski odnositi se prema svojim psima.

skola za pse

PROVJERI TERMINE TEČAJA U 2022. GODINI

Osnovni tečaj poslušnosti

Škola za pse na osnovnom tečaju uključuje rad u malim grupama gdje je cilj educirati vlasnike o ispravnom načinu postupanja sa psima. Odvija se u nekoliko gradova, a to su Bilje (sjedište kluba, 7 minuta od Osijeka), Vukovar i Vinkovci. Tečaj se provodi pomoću pozitivnih metoda rada (hrana i igračke kako bi dao maksimalno od sebe) te uključuje vježbe kao što su: sjedi, lezi, čekaj, dođi, uz nogu te brojne druge koje potiču suradnju psa i čovjeka. Tu su također razne vrste trikova, socijalizacija (s drugim psima, ljudima, predmetima), poticanje psa na veću koncentraciju na vlasnika, pravilno nagrađivanje i igranje sa psom, kućna pravila i slično. Na tečaju se uči zabrana uzimanja hrane, skakanja na ljude i slično. Osim praktičnog rada polaznik tečaja dobiva individualne teorijske savjete vezane uz njegovoga psa. Naučite psa osnove na vrijeme kako bi Vam bilo lakše u životu te kako bi ljubimac znao što želite od njega. Tečaj se sastoji od 8-10 sati po 90 minuta.

Cijena tečaja: Bilje: 90 € (sjedište kluba), Vukovar: 110 €, Vinkovci: 110 €

PRIJAVA NA TEČAJ

online tecaj za pse

Online tečaj za pse

Tečaj se provodi pomoću pozitivnih metoda rada (hrana i igračke kako bi dao maksimalno od sebe) te uključuje vježbe kao što su: sjedi, lezi, čekaj, dođi, uz nogu te brojne druge koje potiču suradnju psa i čovjeka. Tu su također razni trikovi, edukacija o načinu provedbe ispravne socijalizacije i habituacije (na druge pse, ljude, predmete, zvukove…), poticanje psa na veću koncentraciju na vlasnika (fokus), pravilno nagrađivanje i igranje sa psom, kućna pravila i slično. Na tečaju se uči kako zabraniti psu uzimanje hrane s poda, skakanja na ljude i ostalo. Svaki polaznik tečaja dobiva individualne teorijske savjete vezane uz njegovog psa. Naučite psa osnove na vrijeme kako bi vam bilo lakše u životu te kako bi ljubimac znao što želite od njega. Tečaj se provodi putem Facebook grupe (email komunikacijom ako nije moguće putem Facebooka), a stečeno znanje važno je postepeno primjenjivati na različitim lokacijam uz ometnju (šetnja šumom, livadom, gradom…).

 

Cijena tečaja: 70 €

SAZNAJ VIŠE

TRIKOVI ZA PSE

RAD SA ŠTENETOM

hotel za pse baranja osijek

Čuvanje pasa (Hotel za pse)

Čuvanje kućnih ljubimaca pružamo u kući jedini u ovim prostorima (Osijek, Vukovar, Vinkovci i okolica) u našem hotelu za pse Baranja.  Ako idete na godišnji odmor, posjetiti rodbinu ili ste jednostavno poslom zatrpani preko dana, slobodno nam se javite. Cijena čuvanja pasa je prilagođena upravo za područje Slavonije i Baranja koliko god je to bilo moguće te nudimo najkvalitetniju, a uz to i jeftinu cijenu u odnosu na ostale dijelove Hrvatske. Nalazimo se u Bilju nedaleko od Osijeka. Psi koji su na čuvanju imaju pristup dvorištu koje je ograđeno, te ih vodimo dva puta dnevno u šetnju. Važno je naglasiti kao što je pravilo u drugim hotelima za pse tako je i kod nas da svu štetu koju pas napravi tokom boravka u našem hotelu za pse pokriva vlasnik psaAko to zatražite šaljemo slike vaših ljubimca na Viber, WhatsUp ili Facebook. Imamo mnoštvo pasa koju su bili kako na polu-dnevnom tako i na višednevnom čuvanju u  te nam se vračaju svako malo što nam je najbolji dokaz kvalitete i zadovoljstva korisnika naših usluga. Pse imamo od kad znamo za sebe pa brigu o njima prepuštate u prave ruke i možete slobodno biti bez brige.
Više informacija o hotelu za pse Baranja možete pronaći OVDJE.

Cijena čuvanje: 10 € dnevno čuvanje, 15 € cijeli dan sa uključenim noćenjem

Nazovite nas na broj 097 7371 712 da provjerite dali su termini dostupni, a potom odaberite:

PRIJAVA TERMINA

Pročitajte edukativne tekstove i novosti na našem PORTALU ZA PSE

Agility tečaj

Agility je kinološka sportska disciplinu u kojoj sudjeluju čovjek i njegov pas, a naša škola za pse Baranja ovakav tečaj ima jedina u ovome području Hrvatske. Čovjekov zadatak je da usmjerava psa kroz stazu koja se sastoji od dvadesetak prepreka koje su poredane određenim redoslijedom. Škola za pse - agility je mjesto gdje pas počinje razumijevati svaki pokret tijela koji je ujedno i signal psu što treba u kojemu trenutku odraditi.

 • Odlazimo na brojna natjecanja tijekom cijele godine i postižemo zapažene rezultate.
 • Ovim sportom, veza između vodiča i psa diže se na iznimno visoku razinu.
 • Želite se baviti fizičkom aktivnošću, a ujedno vježbati i svoje metalne sposobnosti ovo je nešto što će vas oduševiti.

Cijena tečaja: 90 € (moguće samo u Bilju)

SAZNAJ VIŠE

škola za pse

Moli

obuka pasa

Jedan od mnoštva trikova koje radimo na tečaju je trik moli gdje pas sjedi sa podignutim prednjim šapama.

Odbij se

obuka pasa

Ukoliko budete uporni u svome radu, postepeno možete povećavati kompliciranost trikova i nadopunjavati osnovne trikove sa kompliciranijim izvedbama, kao što je odbijanje psa od zida ili od Vas.

Skateboarding

obuka pasa

Nešto drugačije što naprosto obožavaju.

Tečaj trikova

Učenje trikova osim što predstavlja veliku zabavu i za vas i za psa pomaže u tome da umorite psa i mentalno i fizički i da bude više usmjeren na vas. Učimo trikove poput:

 • vrti se,
 • daj glas,
 • daj šapu,
 • slalom kroz noge,
 • moli,
 • srami se i razne druge.

Upisati se mogu svi psi bez obzira na dob. Mi ćemo prilagoditi vježbe ovisno o njihovoj starosnoj dobi.

Cijena tečaja: 60 €

PRIJAVA NA TEČAJ

Individualni rad

Rad u kojem sudjeluje vlasnik sa svojim psom te trener. Preporučljivo za sve osobe koji imaju neke specifične probleme sa svojim psima i ne znaju kako izaći s time na kraj kao što su: skakanje psa na ljude, pas vuče u šetnji, trčanje psa za autima ili bilo kakav drugi problem u ponašanju. Nije glupo zatražiti pomoć već je glupo ne riješiti problem i s njim se boriti cijeli život.

 • Pas vuče u šetnji i ne možete uživati zbog konstantnog natezanja povodca ?
 • Došli su Vam gosti, a vi se osjećate nelagodno jer Vaš pas čim se otvore vrata skače na vaše goste ili to radi za vrijeme šetnje ?
 • Imate psa kojega čim se pusti gleda gdje su auti da trči za njima ?
 • Niste posveti dovoljno vremena dok je bio štene i sada imate problema da nasrće na druge pse za vrijeme šetnje ?

Cijena tečaja: 20 € / sat

PRIJAVA NA TEČAJ

Doznajte posljednje novosti na Facebook stranici kluba

Savjetovanje

 • Kupujete psa ?
 • Imate li štene, psa s problemom u ponašanju ili želite unaprijediti svoje znanje?
 • Zanima Vas koji je pravi pas za vas i vašu obitelj ?
 • Da li će pas biti preveliki ili će biti iznimno visoko fizički zahtjevan ?
 • Koliko će mu dlake otpadati ?
Sve su to pitanja koja vas mogu mučiti kao i brojna druga. Prije nego se odlučite kupiti psa kontaktirajte nas. Vjerujte, mnogo problema u ponašanju riješit će te prije nego što kupite psa ukoliko dobijete neke savjete vezane uz pojedine pasmine, preporuke odgovornih uzgajivača te pravilno odabiranje psa po razini aktivnosti koju ima u sebi kao štene. Kupite odgovorno ili udomite pravilno kako bi sa svojim ljubimcem proveli sretne godine.
Ovo je savršena prilika za sve buduće vlasnike pasa ili vlasnike koji trebaju savjete vezane uz rad sa svojim psima !

Cijena savjetovanja: 15 €

PRIJAVA TEČAJA

škola za pse

border collie

Napredni tečaj poslušnosti

Napredni tečaj poslušnosti mogu pohađati vlasnici sa psima koji već posjeduju osnovno znanje i žele to proširiti te usavršiti postojeće. Škola za pse također kao i na osnovnom tečaju rad bazire na pozitivnim metoda što je iznimno bitno kod ostvarivanja povjerenja sa svojim psom. Ako ste osoba koja voli uvijek učiti nešto novo i dobiti savjete da podigne na razinu više dosadašnje ovo je prava stvar za vas.

 

 • Usavršavanje osnova ? Vaš pas zna osnove: sjedi, lezi, čekaj, uz nogu i motiviran je za rad ? Usavršit ćemo to i postići maksimum iz svake vježbe da budete sretni i Vi i Vaš ljubimac.
 • Pripremanje za izlazak na ispit Želite drugima dokazati što znate i prezentirati svoj rad ? Javi te se i pripremit ćemo Vas za izlazak na ispit s vašim psom te Vas upoznati sa svime što je potrebno.
 • Želite biti sigurno u svoga psa ? Pustili ste psa da se igra s drugima i ne dolazi na poziv ? Potrebno je usavršiti svaki segment rada kako bismo bili uvijek bez brige s našim vjernim prijateljima.
 • Želite nešto više ? Želite naučiti nove vježbe poslušnosti ? Zašto ne, ovo je pravi tečaj za Vas !

Cijena tečaja: 90 €

PRIJAVA NA TEČAJ

Želite se odmah prijaviti na neki od naših tečaja ? Popunite formular i mi ćemo Vas kontaktirati u najkračem roku !

Škola za pse

Uspjesi sa našim psima

 • TV ŠOU Supertalent 2016. (Dog-Dancing ) -video pri dnu stranice o našem psu
 • Položeni ispiti sa psom Bessy za psa pratioca (A0), radni ispit NP-A, Agility A2 kategorija
 • Pse smo naučili mnogobrojne trikovi ( preko 100 trikova)
 • Položen TOS (a test for puppy upbringing and socialization) ispit s našim psom imenom ''Bolt''
 • Mnogobrojna natjecanja u agilityju i osvojena mjesta
 • Članak o našemu radu izašao je u poznatom kinološkom časopisu  časopisu Moj pas (pročitaj članak)
 • Na izložba zatvoreni šampionati nekoliko država

Ostala postignuća

 • Edukativne radionice po vrtićima, srednjim školama
 • Održani seminari u gradskim knjižnicama
 • Održani brojni tečajevi poslušnosti u gradovima Osijek, Vukovar, Vinkovci
 • Ostvareni prvi rezultati naših članova na natjecanjima
 • Mnogobrojni zadovoljni polaznici tečaja i zadovoljni psi koji su bili kod nas na čuvanju u hotelu za pse Baranja

Mnoga druga postignuća s našim psima pročitajte ovdje ili na našem Facebook profilu !

 

Ocjena našeg rada od korisnika naših usluga:

Facebook:       prosječno 50 poruka mjesečno, 90% popunjenosti kapaciteta                               
Ocjene Google/ Facebook:           5/5

Iskustva s našim radom

Iskustva škola za pse baranja

Iskustvo škola za pse baranja

klub za obuku pasa baranja review ivana

klub za obuku pasa baranja review

platinum dog food
border collie
border collie
border collie

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa doljnje desne strane.

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanj ili pogledati naš multimedijski sadržaj:

Lokacija

Žrtava domovinskog rata 39, 31327 Bilje

Kontakt

Upita vezani uz sljedeće podatke : obuka pasa, čuvanje pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712