Border Collie ''B''  leglo

border collie litter plan 2018

OTAC:

Breaking-Waves-By-The-Lake-Curtis-border-collie  

Breaking Waves By The Lake "Curtis"

Hungarian Junior Champion, Hungarian Champion, Hungarian Show Champion ,​Hungarian Grand Champion, Croatian Champion, Serbian Champion, ​Czech Champion, Austrian Champion, International Show Champion, Junior Club Star 2014, Austrian Club Winner 2015
Herding Working Test

Zdravlje

Eye tests :CEA,RD,KAT,PRA,PHTVL/PHPV free, Glaucom free
HD/A
ED 0/0
OCD free
CEA, TNS, CL: Normal ( tested)
MDR1, IGS Normal
DNA profiled, ​Full Dentition

MAJKA:

Dead See At Real Pearl Bessy najava legla 2018 border collie

Dead See At Real Pearl “Bessy“

Croatia Champion, Serbia Champion
Agility A2
Dog dancing
IPO-BH-VT
NP-A
A0

Zdravlje

HD: A
ED: 0/0
CEA, CL, TNS: Normal
MDR1 DNA: Normal
IGS DNA: Normal

Više informacija o štencima

U ''B'' leglu 16.9.2018. u ranim jutranjim satima oštenjena su 3 šteneta ženskog i 2 muškog spola. Za više informacija i slika o štencima

Ukratko o roditeljima i leglu

Oba roditelja su prilično aktivni psi savršenog temperamenta! Bessy aktivno trenira agility i natječe se u kategoriji  A2. Šampijon je Hrvatske i Srbije u ljepoti. Položila je službene ispita poslušnosti: A0, IPO-BH-VT i NP-A te radi dog-dancing (zna preko sto trikova i rado uči nove), a 2016. godine je sudjelovala u Tv šou SuperTalent gdje je svojim dog-dancing nastupom oduševila publiku i žiri. U sklopu našeg kluba za obuku pasa ''Baranja'', Bessy ide na različite edukativne prezentacije (u škole, vrtiće, knjižnice) vezane uz temu rada sa psima.
Curtis ima jako dobar ovčarski instinkt, aktivno trenira ovčarenje, položio je Herding Working Test (ispit za ovčarenje), trenira poslušnost i različite trikove. Iznimno je uspješan na izložbama : juniorski je i internacionalni šampion te šampion u 6 država.
Očekujemo aktivne, zdrave i lijepe pse stabilnog karaktera  koji će biti pogodni za izložbe i razne psećje sportove ( agility, dog-dancing, flyball…). Štenci će biti rođeni i odgajani prvih mjesec dana u kući kako bi se navikli na različite zvukove, susreli sa raznim igračkama i predmetima  a ostatak perioda vani ( u dvorištu) gdje će se upoznati  sa vanjskim svijetom,  naviknuti na razne zvukove iz vana, upoznati puno različitih životinja i ljudi tj. što bolje socijalizirati….

Štenci će ići u novi dom s 8 tjedana starosti cijepljeni, čipirani, višestruko očišćeni od parazita, sa zdravstvenom dokumentacijom, rodovnicom HKS-a, ugovorom i uzgajivačkom garancijom. Uz svako štene  ići će  i „puppy“ paket ( igračka povodac,ogrlica,slika šteneta, poslastice…)  kao pomoć u prvih nekoliko dana  odlaska šteneta u novi dom. Za štence tražimo aktivan dom gdje će biti punopravni članovi obitelji a od budućih vlasnika očekujemo da ostanu sa nama u kontaktu i nakon odlaska psa kako bih smo mogli pratiti njegov daljnji razvoj. Svi budući vlasnici pasa iz naše uzgajivačnice imati će 24 satnu podršku i odgovore na sva pitanja.

 

Također tražimo SUVLASNIKE za najperspektivnije štene iz ovog legla!

Želite saznati što je to suvlasništvo?  Suvlasnik je osoba koja dobiva najperspektivnije štene iz legla koje će sa njime živjeti te štene plaća po manjoj cijeni od uobičajene. Ono što se od suvlasnika traži, je da se aktivno bavi sa psom kao i kod vlasnika i da mu pas bude nezamjenjivi član obitelji. Jedina razlika je to što će pas nekoliko puta u dogovoru sa nama biti izlagan ali ukoliko to suvlasnik želi može ga i sam izlagati nakon dogovora sa nama. Ukoliko je pas u suvlasništvu ženka obavezna je imati jedno do dva legla tijekom života u našoj uzgajivačnici sa dogovorenim mužjakom ( uzgoj izvan uzgajivačnice Hyper Paw nije dozvoljen). Vrijeme legla će biti dogovoreno između vlasnika i suvlasnika, a ukoliko je pas u suvlasništvu mužjak u dogovoru sa nama imati će određeni broj parenja u svome životu. Troškove podizanja legla izložba i zdravstvenih testova snositi će uzgajivačnica Hyper Paw.

Pedigre

Breaking Waves By The Lake ''Curtis''

Dead See At Real Pearl ''Bessy''

Bessy i Curtis

Ukoliko se pas iz nekog razloga ne razvije u onom smjeru u kojem smo zamišljali, te nam kao takav ne odgovara za uzgoj (izgled, zdravlje, karakter) tada u potpunosti dogovor suvlasništva prelazi u vlasništvo te pas nastavlja dalje svoj život u obitelji u kojoj je i bio. Jedna od naših želja je da pas u suvlasništvu bude što bliže nama (okolica Osijeka) kako bi ga mogli pratiti u razvoju i radi dogovora oko izlaganja te podizanja legla. Razlog suvlasništva je taj što smatramo da svaki pas treba imati što je moguće kvalitetniji život prepun raznih aktivnosti, te smatramo da možemo imati pasa onoliko koliko imamo vremena posvetiti im se. Jedina razlika od vlasništva je to što će pas biti nekoliko puta izlagan na izložbama i imati 1/2 legla, odnosno nekoliko parenja. Mislimo da je to puno bolja opcija nego imati previše pasa sa kojima se nitko ne bavi. Naši psi aktivno treniraju agility, dog dancing, poslušnost…

Takav život želimo i za njihove potomke uz cilj da uzgojimo što bolje i što kvalitetnije štence.

Ukoliko ste zainteresirani za štene ili imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno me  kontaktirajte na broj  097 7371 712,  E-mail: ellanyipsa@gmail.com  ili  preko facebooka https://www.facebook.com/ellany.ipsaMolim  zainteresirane da mi prilikom javljanja kažu nešto o sebi i planovima sa psom u budućnosti.

Breaking Waves By The Lake "Curtis"

Dead See At Real Pearl “Bessy“

Pratite naš uzgoj 

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama:

Lokacija

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz pasminu border collie slobodno nam se obratite !

E-mail : ellanyipsa@gmail.com
Mobitel: +385 97 73 71 712