Border Collie planirana legla

G leglo - očekujemo u 2024. godini

Mužjak

?

(uskoro više informacija)

Štenci će biti rođeni i odgajani prvih mjesec dana u kući kako bi se navikli na različite zvukove, susreli s raznim igračkama i predmetima, a ostatak perioda izvođeni vani ( u dvorište) gdje će se upoznati  s vanjskim svijetom,  naviknuti na razne zvukove iz vana, upoznati puno različitih životinja i ljudi, odnosno što bolje socijalizirati. Štenci će ići u novi dom s 8 tjedana starosti cijepljeni, čipirani, višestruko očišćeni od parazita, sa zdravstvenom dokumentacijom, rodovnicom HKS-a, ugovorom i uzgajivačkom garancijom. Uz svako štene ići će i „puppy“ paket ( igračka, povodac, ogrlica, slika šteneta, poslastice…) kao pomoć u prvih nekoliko dana odlaska šteneta u novi dom. Od budućih vlasnika očekujemo da sa psa psima rade neku od mentalnih i fizičkih aktivnosti - trikove, Agility, Dog dancing, Flyball, S.A.R., poslušnosti te da psi budu punopravni članovi obitelji. Vlasnici su dužni ostati s nama u kontaktu i nakon odlaska psa kako bi mogli pratiti njegov daljnji razvoj te će imati 24 satnu podršku i odgovore na sva pitanja.

 

Također  tražimo SUVLASNIKE za najperspektivnije štene iz ovog legla!

Što to znači?  Suvlasnik će dobiti najperspektivnije štene iz legla uz znatno manju cijenu, štene - (kasnije odrasli pas) će cijeli život živjeti sa suvlasnikom kao da i nije u suvlasništvu. Od suvlasnika se očekuje da se aktivno bavi sa psom (kao i od vlasnika) i da mu pas bude nezamjenjivi član obitelji. Jedina razlika je što će pas nekoliko puta, u dogovoru s vlasnikom biti izlagan na izložbi (u dogovoru s nama izlagati ga može i suvlasnik). Ako je pas u suvlasništvu ženka obavezna je imati jedno do dva legla tijekom života u našoj uzgajivačnici s dogovorenim mužjakom (uzgoj izvan uzgajivačnice Hyper Paw uzgajivačni nije dozvoljen). Vrijeme legla će biti u dogovoru sa suvlasnikom, a ako je pas u suvlasništvu mužjak u dogovoru s nama imat će nekoliko parenja u životu. Troškove podizanja legla, izložba i zdravstvenih testova snosit će uzgajivačnica Hyper Paw.

Ako se pas iz nekog razloga ne razvije u onom smjeru u kojem smo zamišljali te nam kao takav ne odgovara za uzgoj ( izgled, zdravlje,karakter) vlasništvo se u potpunosti prenosi na suvlasnika  i pas nastavlja dalje svoj život u obitelji. Jedna od naših želja je da  pas u suvlasništvu bude što bliže nama (okolica Osijeka) kako bi ga mogli pratiti u razvoju i radi dogovora oko izlaganja i podizanja legla. Razlog suvlasništva je taj što smatramo da svaki pas treba imati sretan i ispunjen život,  te imamo pasa onoliko koliko imamo vremena posvetiti im se. Mislimo da je to puno bolja opcija nego imati previše pasa s kojima se nitko ne bavi. Naši psi aktivno treniraju agility, dog dancing, poslušnost, S.A.R....

Takav život želimo i za njihove potomke uz cilj da uzgojimo što bolje i kvalitetnije štence.

Ako ste zainteresirani za štene ili imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno me  kontaktirajte na broj  097 7371 712,  mail  ellanyipsa@gmail.com  ili  putem Facebooka https://www.facebook.com/ellany.ipsa

Molim  zainteresirane da prilikom javljanja kažu nešto o sebi i planovima sa psom u budućnosti  !

border collie s rodovnicom

border collie fci

Pratite naš uzgoj 

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama:

Lokacija

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz pasminu border collie slobodno nam se obratite !

E-mail : ellanyipsa@gmail.com
Mobitel: +385 97 73 71 712