O nama

Zahvaljujemo što ste nas posjetili na stranicu Hyper Paw !

border collie uzgajivačnica hyper paw

Moje ime je Ellany Ipša, cijeli sam život okružena psima i aktivna u kinologiji. Po zanimanju sam veterinarska tehničarka i vlasnica. Imam uzgajivačnicu border collia koja se nalazi u Meci ( Hrvatska), nedaleko od grada Osijeka. Moja velika ljubav su ovčarski psi. Tražila sam lijepog, inteligentnog i aktivnog psa koji je uvijek spreman za akciju i tako se odlučila za pasminu border collie. Nakon puno godina istraživanja i proučavanja pasmine pred zimu 2013. u moj dom stigla je kujica Bessy (Dead See At Real Pearl). 

Border Colliji su nadmašili sva moja očekivanja, prilično su aktivni vani, ali opet u kući vrlo mirni. Što god da poželite oni mogu vrlo brzo naučiti, ponekad mi se čini da razumiju svaku moju riječ koju govorim. Planiram imati pasa onoliko koliko imam vremena posvetiti im se. Moji psi su punopravni članovi obitelji. Oni žive sa mnom u kući i gdje idem ja idu i oni. Volimo ići na izložbe pasa, razna putovanja, dugačke šetnje, na planinarenja i baviti se različitim sportom sa psima. Bavimo se raznim aktivnostima i idemo na razna natjecanja, a neka od njih su izložbe, agility, SAR (traženje i spašavanje nestalih osoba), dog-dancing, ispiti poslušnosti i trikovi.


Moj je cilj uzgajati aktivne, zdrave i lijepe pse s velikom željom za rad koji imaju dobro izražen ovčarski instinkt, stabilan temperament, dobre kukove, laktove i ramena izvrsne rezultate u radu i izložbama te sve genetske testove.

 

Pratite naš uzgoj 

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama:

Lokacija

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz pasminu border collie slobodno nam se obratite !

E-mail : ellanyipsa@gmail.com
Mobitel: +385 97 73 71 712