Border Collie štenci 2022 E leglo

Border Collie štenci

''E''  leglo - 2022. godina

border collie štenci leglo 2022

Border Collie štenci - odrastanje i socijalizacija

Štenci će biti rođeni i odgajani prvih mjesec dana u kući kako bi se navikli na različite zvukove, susreli s raznim igračkama i predmetima, a ostatak perioda povremeno izvođeni vani (u dvorište) gdje će se upoznati  s vanjskim svijetom,  naviknuti na razne zvukove iz vana, upoznati puno različitih životinja i ljudi, odnosno što bolje socijalizirati.

Štenci će ići u novi dom s 8 tjedana starosti cijepljeni, čipirani, višestruko očišćeni od parazita, sa zdravstvenom dokumentacijom, rodovnicom HKS-a, ugovorom i uzgajivačkom garancijom. Uz svako štene ići će i „puppy“ paket ( igračka, povodac, ogrlica, slika šteneta, poslastice…) kao pomoć u prvih nekoliko dana odlaska šteneta u novi dom.

Od budućih vlasnika očekujemo da sa psima rade barem rekreativno neku od mentalnih i fizičkih aktivnosti - trikove, Agility, Dog dancing, Flyball, S.A.R., poslušnosti te da psi budu punopravni članovi obitelji. Vlasnici su dužni ostati s nama u kontaktu i nakon odlaska psa kako bi mogli pratiti njegov daljnji razvoj te će imati našu 24 satnu podršku i odgovore na sva pitanja.

OTAC:  

border collie leglo 2022

New Dream's Border Satisfaction

"Bolt"

IGP - BH/VT, TOS, AGILITY A1, S.A.R.

Croatia Junior Champion, Serbia Junior Champion, Slovenija Junior Champion, Junior Champion of Bosnia and Herzegovina, Junior Champion Republic of Serbia, Slovenija Junior Winner 2019., Crufts qualification 2020., EDS '19 Intermediate 2nd place, Croatia Champion, Serbia Champion, Slovenija Champion, Champion of Bosnia and Herzegovina, Champion of Federation BiH, Champion of Republic Serbia Champion of Montenegro, Grand Champion of Croatia, Grand Champion of Montenegro, International Champion

Zdravlje

HD: A,
ED: 0,
OCD: free
CEA, NCL, TNS, MDR1, IGS free by parents,
RS, SN DNA: Clear,
GLAUCOMA: negative,
Eye tests: CEA, RD, KAT, PRA, PHTVL / PHPV, PPM free (2020.)

 

Više o Boltu...

MAJKA:

border collie leglo 2022

New Dream's Border What Else For Hyper Paw

"Bloom"

IGP - BH/VT, TOS, AGILITY A1, S.A.R.

Croatia Champion, Montenegro Champion

Zdravlje

HD: A,
ED: 0,
OCD: free
CEA, NCL, TNS, MDR1, IGS free by parents

 

Više o Bloom...

Provjeri što rade roditejli naših štenaca

border-collie-stenci-muški-2022

Više informacija o štencima

Dana 29. siječnja 2022. godine na svijet je došlo 6 štenaca.  Bloom pažljiva majka te je odradila odličan dio, a mi smo mogli samo uživati. Sa štencima smo prezadovoljni i imamo 4 ženke i dva mužjaka. Štenci su aktivni i imaju odličan apetit. Ovo leglo je posebno za nas i očekujemo jako puno od njega -bit će nam zadovoljstvo pratiti njihov razvoj.

POGLEDAJ ŠTENCE

Tražimo SUVLASNIKE za najperspektivnije štene iz ovog legla!

Što to znači?  Suvlasnik će dobiti najperspektivnije štene iz legla uz znatno manju cijenu, štene(kasnije odrasli pas) će cijeli život živjeti sa vama (suvlasnikom) kao da i nije u suvlasništvu. Od suvlasnika se očekuje da se aktivno bavi sa psom (kao i od vlasnika) i da mu pas bude nezamjenjivi član obitelji. Jedina razlika je što će pas nekoliko puta, u dogovoru s nama biti izlagan na izložbi (u dogovoru s nama izlagati ga može i suvlasnik).

Ako je pas u suvlasništvu ženka obavezna je imati jedno do dva legla tijekom života u našoj uzgajivačnici s dogovorenim mužjakom (uzgoj izvan uzgajivačnice Hyper Paw uzgajivačni nije dozvoljen). Vrijeme legla će biti u dogovoru sa suvlasnikom, a ako je pas u suvlasništvu mužjak u dogovoru s nama imat će nekoliko parenja u životu. Troškove podizanja legla, izložba i zdravstvenih testova snosit će uzgajivačnica Hyper Paw.

Ako se pas iz nekog razloga ne razvije u onom smjeru u kojem smo zamišljali te nam kao takav ne odgovara za uzgoj ( izgled, zdravlje,karakter) vlasništvo se u potpunosti prenosi na suvlasnika i pas nastavlja dalje svoj život u obitelji. Jedna od naših želja je da pas u suvlasništvu bude što bliže nama (okolica Osijeka, ali slobodno se javite ako ste zaniteresirani, a niste u blizini) kako bi ga mogli pratiti u razvoju i radi dogovora oko izlaganja i podizanja legla.

Razlog suvlasništva je taj što smatramo da svaki pas treba imati sretan i ispunjen život,  te imamo pasa onoliko koliko imamo vremena posvetiti im se. Mislimo da je to puno bolja opcija nego imati previše pasa s kojima se nitko ne bavi. Naši psi aktivno treniraju agility, dog dancing, poslušnost, S.A.R., trikove...

Takav život želimo i za njihove potomke uz cilj da uzgojimo što bolje i kvalitetnije štence. Još detaljnije o suvlasništvu možete pronaći na stranici Zašto postati suvlasnik šteneta iz Hyper Paw uzgajivačnice.

 

Ako ste zainteresirani za border collie štence ili imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno me  kontaktirajte na broj  097 7371 712,  mail  ellanyipsa@gmail.com  ili  putem Facebooka https://www.facebook.com/ellany.ipsa

Molim  zainteresirane da prilikom javljanja kažu nešto o sebi i planovima sa psom u budućnosti!

Galerija BOLT

(Za  ulaz u galeriju i veći prikaz slika odaberite jednu)

Galerija BLOOM

(Za  ulaz u galeriju i veći prikaz slika odaberite jednu)

Pratite naš uzgoj 

Kako bismo uvijek bili uz vas i te kako bi ste sve novosti i događanja saznali na vrijeme, prisutni smo i na društvenim mrežama:

Lokacija

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz pasminu border collie slobodno nam se obratite !

E-mail : ellanyipsa@gmail.com
Mobitel: +385 97 73 71 712