Dog dancing

dog dancing skola za pse osijek baranja

Dali ste ikada čuli za Dog Dancing?

Podržite nas i podijeliti na društvenim mrežama

Dali ste ikada čuli za Dog Dancing?
Dog dancing ili ples sa psom uz glazbu jest prikaz rada čovjeka sa psom na kreativan način, uz korištenje elemenata poslušnosti, osnovnih i naprednih trikova.
Kao disciplina zahtijeva puno truda i ulaganja, jer zahtjevno je plesati čovjeku i kada je sam, a kamoli u sve to uklopiti i psa koji treba motivirano raditi željene trikove, na sitne vizualne ili verbalne signale, kako bi se to oku promatrača činilo kao da čovjek pleše sam, a pas napamet zna koreografiju.

Koliko je zanimljiv dog dancing

Ova disciplina može gledaocu stvarno oduzeti dah. Taj sport prilično je popularan u nekim dijelovima Europe te u Americi. Dali ste imala ikada priliku pogledati ovakav sličan nastup uživo? Dali bi ste možda i vi voljeli naučiti vašeg psa različite trikove koje bi kasnije mogli spajati u koreografiju? Ukoliko bi imali dovoljan broj zainteresiranih održali bi tečaj trikova.
Za sve one koji misle da je rad sa psom mučenje savjetujem da dobro pogledaju odnos između ove vlasnice i psa, mislim da će svakome biti jasno sa kolikom željom i veseljem ovaj pas izvodi trikove

 
Pogledajte još neke zanimljive nastupe:

 

Doznajte najnovije informacije vezane uz školu za pse Baranja

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa donje desne strane. Uz Vas smo uvijek te kako bi ste sve novosti i događanja saznali, prisutni smo na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanja ili pogledati naš multimedijski sadržaj.

Lokacija

Žrtava domovinskog rata 39, 31327 Bilje

Kontakt

Upita vezani uz sljedeće podatke : obuka pasa, čuvanje pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712