Individualni rad- Bernie

skola za pse osijek baranja individualni rad

Individualni rad sa psom "Bernie"

skola za pse osijek baranja individualni rad

Podržite nas i podijeliti na društvenim mrežama

Bernie je još jedan od naših polaznika individualnoga tečaja za pse. On iako lijepo pozira na fotografijama ima problema sa vračanjem na poziv i navlačenjem povodca.

Povlačenje psa na povodcu

To su jedni od najčešćih problema sa kojima se susreću vlasnici pasa, ali ipak uz dosljedan i pravilan rad i ti se problemi mogu riješiti. Važno je napomenuti i da nije za svakog psa ista metoda dobra tako da u rješavanju problema treba obratiti pažnju i na to o kakvoj se pasmini radi, kakvog je pas karaktera i kakav je njegov odnos sa vlasnikom te kroz rad vidjeti donosi li takav način rada napredak kod psa, te ukoliko ne donosi promjeniti način rada (metoda ima onoliko koliko ih čovjek može smisliti, a pokušavamo se bazirati na što pozitivnije metode).

Naravno jasno je da se neki problemi ne mogu riješiti "preko noći" pa treba i psu dati vremena i nikako ne forsirati u radu već se radovati svakom malom napretku i ići korak po korak. Ono o čemu stalno pričamo i što je jako bitno je to da dvorište nikako ne smije biti zamjena za šetnju i istrčavanje kod psa i najčešće je glavni krivac lošeg ponašanja u pasa. Dvorište nije dovoljno za socijalizaciju psa, da bi pas bio stabilan vlasnik mora surađivati sa njime i kroz rad postepeno izgrađivati pravilni odnos sa psom.

Svakodnevne šetnje su od velike važnosti jer pas koji ih nema dovoljno od uzbuđenosti i viška energije najčešće navlači na povodcu jer u toj situaciji šetnja nije nešto što psu ulazi u svakodnevni ritual. No to je samo jedan mali dio, o ovoj temi moglo bi se napisati puno toga.... 

Neki od problema koje rješavamo na individualnom tečaju

  • Pas vuče u šetnji i ne možete uživati zbog konstantnog natezanja povodca ?
  • Došli su Vam gosti, a vi se osjećate nelagodno jer Vaš pas čim se otvore vrata skače na vaše goste ili to radi za vrijeme šetnje ?
  • Imate psa kojega čim se pusti gleda gdje su auti da trči za njima ?
  • Niste posveti dovoljno vremena dok je bio štene i sada imate problema da nasrće na druge pse za vrijeme šetnje ?


U ponudi kluba za obuku pasa Baranja koji se nalazi nedaleko od grada Osijeka imamo individualne sate, te sate savjetovanja ukoliko vaš pas ima neke probleme u ponašanju ili imate neka pitanja možete rezervirati svoj termin još danas! Posjetiti nas možete kako na stranici kluba tako i na facebook stranici.

 

 

 

Doznajte najnovije informacije vezane uz školu za pse Baranja

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa donje desne strane. Uz Vas smo uvijek te kako bi ste sve novosti i događanja saznali, prisutni smo na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanja ili pogledati naš multimedijski sadržaj.

Lokacija

Žrtava domovinskog rata 39, 31327 Bilje

Kontakt

Upita vezani uz sljedeće podatke : obuka pasa, čuvanje pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712