Hotel za pse Baranja otvoren u Bilju nedaleko od Osijeka

obuka pasa skola za pse baranja

U potrazi ste za čuvanjem pasa, hotel za pse Baranja tu je samo zbog Vas

hotel za pse

U zimsko ili ljetno vrijeme ljudi naviše traže mjesto gdje ostaviti svoje pse dok idu na odmor. Jedna od opcija je hotel za pse, odnosno smještaj psa u pansion gdje će on imati osiguran smještaj, hranu, šetnju. Uz sve to htjeli bi ste da ne bude visoka cijena? Želite li saznati više o hotelu za pse i usluzi čuvanja pasa u Osijeku, Vukovaru, Vinkovcima, Belom Manastiru te za Đakovo i okolicu?

Mogu li voditi psa na godišnji ?

Mnogi ne znaju kako bi se njihov pas ponašao u novoj okolini dok oni uživaju na godišnjem odmoru. Svakako postoji opcija da se pse vodi sa sobom, no za to je obično preduvjet da su psi dobro socijalizirani i znaju neke osnove. Na taj način smanjujemo mogućnost da izazovu neugodne situacije dok se mi odmaramo. Ukoliko kažemo osobama u privatnim smještaju da je pas završio neku školu za pse, svakako to može pridonijeti međusobnom povjerenju. To je nešto što će svakako doprinijeti da neće biti problema zbog vašega kućnog ljubimca.

Hotel za pse može biti idealno rješenje

Sada dolazimo na hotel za pse, odnosno ostavljanje svoga ljubimca u plaćenom smještaju. Sve što želimo je, da i on bude lijepo zbrinut dok smo mi na godišnjem odmoru, idemo na put ili jednostavno imamo u nekome danu previše obveza. Ne smijemo dopustiti da ljubimac pati jer mu nećemo stići posvetiti mu dovoljno vremena. Budući da imamo iskustva možemo vam  ovim putem prenijeti kako se mi ponašamo prema ljubimcu koji nam dođe na čuvanje u naš hotel za pse Baranja. Nalazimo se u Bilju kraj Osijeka (Osijek je udaljen 5 minuta vožnje, Vukovar 40 minuta, Đakovo je udaljeno 40 minuta, Beli manastir je udaljen 20 minuta, a Vinkovci su udaljeni 45 minuta). Naš dom je ujedno i hotel za pse, te osim samoga čuvanja imaju i osnovnu veterinarsku pomoć budući da imamo mogućnost prijevoza do najbližeg veterinara, a i sami imamo djelatnika sa završenom školom za veterinarsku tehničarku.

hotel za pse - čuvanje pasa

Ono što je nama bitno, je to, da je pas dobar sa ljudima, odnosno da je provedena osnovna socijalizacija no ukoliko nije samo nam napomenite i nema problema. Mi ćemo vlasnicima svakako preporučiti da dođu kod nas i na osnovni tečaj poslušnosti u klubu za obuku pasa Baranja gdje pse privikavamo na različite uvijete: socijaliziramo sa drugim psima, ljudima, stvarima i učimo osnovne naredbe kao što su sjedi, lezi, čekaj, uz nogu i brojne druge korisne osnovne stvari koje u drugim zemljama u okolini naše je obveza čim ljubimac stigne u njihov dom. 

Hotelu za pse u sklopu kluba za obuku pasa Baranja

Kada postignemo dogovor i pas dođe kod nas na čuvanje u hotel za pse, tada mu je osigurano sljedeće:

  • smještaj u grijanoj prostoriji kuće,
  • stručno osoblje,
  • minimalno 2 šetnje na dan,
  • naša 24 satna pažnja i ljubav koju pružamo koliko god možemo kako bi se što je moguće bolje osjećao kod nas,
  • prijevoz do veterinara (ukoliko je potrebno- 5 min smo udaljeni od Osijeka),
  • pristup dvorištu za sitrčavanje
  • brojni drugi

U pogledu hrane najbolja mogućnost koja nam se pokazalo da vlasnici donesu svoju hranu (buduću da promjena hrane kod psa može prouzročiti određene zdravstvene probleme). Osim svega navedenoga psi na smještaju, nalaze se kod nas u kući, a ne u dvorište budući da i sami svoje pse držimo zajedno sa nama tako se odnosimo i prema našim gostima. Uz kuću, psi imaju pristup i ograđenom dvorištu  tako da mogu u potpunosti uživati u svome odmoru.

hotel za pse baranja osijek- čuvanje pasa

Pse na čuvanju u našem hotelu volimo također objavljivati na društvenim mrežama  i pokazivati vlasnicima da mogu biti bez brige odnosno ne opterećivati se oko smještaja svoga ljubimca. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite ostaviti komentar, slobodno možete ispod ili se javiti putem društvenih mreža kluba za obuku pasa Baranja.

Cijena i kvaliteta usluge

Cijena usluge čuvanja pasa u hotelu za pse Baranja iznosi 70 kn za dnevno čuvanje, dok cijena dnevnog čuvanja uz nočenje iznosi 100 kn, a za duži period postoji popust. Psi su smješteni u našem domu kako bi smo im se mogli dovoljno posvetiti i zadovoljiti sve njihove dnevne potrebe.

Ono što je nama najvažnije je zadovoljstvo kvalitetom naših usluga kako vlasnika tako i samih pasa kojima se često neda odšetati iz našeg hotela za pse. Sa radom smo počeli u 2017. godina, a broj pasa se iz dana u dan povećava. Ono što nam je drago vidjeti su ocjene korisnika kako na društvenim mrežama gdje nam je ocjena 5/5 tako i u komentarima. Osim što imamo hotel za pse gdje raspolaženo s više od pola hektra ispusta za pse, također imamo i klub za obuku pasa koji je udaljen svega 5 minuta od samog hotela te psi imaju na raspolaganju za rastrčavanje livadu od 100 x 50 metara.
Sve informacije možete pronaći na web stranici hotela za pse Baranja.

Ukoliko imate bilo kakvih upita stojimo na raspolaganju 24 sata na dan na broj mobitela 097 7371 712, na email kop.baranja@gmail.com ili na facebook profilu Klub za obuku pasa Baranja.

Veselimo se vašoj posjeti!

Možda vas zanima i ovo:


lajanje psa

Kako zaustaviti lajanje vašeg psa

Kako zaustaviti lajanje vašeg psa Mnogi su u potrazi za metodama kojima će zaustaviti lajanja psa što je zapravo normalna i prirodna reakcija psa koja može postati problem kada se ne može kontrolirati. Već ste imali problema sa susjedima zbog laveža? Osim što može narušiti ...

nekmar-hrana-za-pse.

Nekmar hrana za pse

Iskustva s Nekmar hranom za pse NEKMAR hrana za pse predstavlja snažnu vezu između čovjeka i njegovog četveronožnog prijatelja. Budući da svi ljubimci zaslužuju najbolje, Nekmar je razvio prehranu za pse u kojima nudi recepte pune okusa koji zadovoljavaju potrebe ljubimaca, čak i one najzahtjevnije ...

najbolji-robot-usisavac-perac-dlaka-kucni-ljubimci

Najbolji robotski usisavač i perač

Najbolji robotski usisavač i perač podova za dlake kućnih ljubimaca Već godinama razmišljamo o nabavci robotskog usisavača i perača poda koji će se boriti s dlakama naših kućnih ljubimaca i tragovima šapa koji znaju ostati bez obzira na brzinsko brisanje prije ulaska u kuću. U ...

ogrlica protiv krpelja i buha

Zaštita protiv krpelja i buha – ogrlica ili tableta što je učinkovitije?

Ogrlica protiv krpelja i buha Iz godine u godinu u sezoni smo muku mučili s krpeljima - jedan brend ogrlica protiv krpelja, drugi brend, razne ampule i tako već nešto više od 10-tak godina... Isprbali smo Advantix, Foresto, Kiltix, Scalibor i brojne druge brendove, kako ...

strah_pasa_od_petardi

Strah pasa od petardi

Strah pasa od petardi Jeste li znali da godišnje više od 5.000 pasa i mačaka ugine zbog petardi!? Jedni uginu od srčanog udara, drugi od straha završe pod kotačima automobila dok treći se više nikada ne vrate svojoj kući. Priviknite na vrijeme ljubimca na zvuk ...

Posjeti portal sa svim objavama

Doznajte najnovije informacije vezane uz školu za pse Baranja

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa donje desne strane. Uz Vas smo uvijek te kako bi ste sve novosti i događanja saznali, prisutni smo na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanja ili pogledati naš multimedijski sadržaj.

Lokacija

Žrtava domovinskog rata 39, 31327 Bilje

Kontakt

Upita vezani uz sljedeće podatke : obuka pasa, čuvanje pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712