Agility

agility osijek

Želite saznati što je to Agility?

agility_osijek_vukovar_vinkovci

Agility je sportska kinološka disciplina u kojoj je cilj da pas što brže i točnije određenim redoslijedom svlada različite prepreke. Agility mogu trenirati svi psi, neovisno o pasmini i spolu pa tako i mješanci. 

Što je to agility?

Treninzi agilityja predstavljaju zabavu za psa, a isto tako i za njegovog vlasnika. Ne samo da pruža dobru zabavu već je i vrlo koristan sport koji drži psa u kondiciji te ga potiče da razmišlja! Vlasnici često zaboravljaju da njihovi ljubimci imaju svoje potrebe za aktivnostima koje su bliske ili slične njihovim izvornim uzgojnim ciljevima. Upravo iz tog razloga nastale su različite pseće sportske discipline, a jedna od poznatijih je upravo agility .

Agility u Hrvatskoj i okolici

Agility je u svijetu vrlo poznat i popularan sport dok je u Hrvatskoj nažalost dobro razvijen jedino u Zagrebu i okolici, a u zadnje vrijeme vrlo krenuo je i u Rijeci. To je jedan od razloga zašto smo se odlučili pokrenuti ovu disciplinu u Osijeku, točnije u našem klubu u Bilju. Oduševila sam se napretkom koji smo postigli savjetima agility instruktora/ica iz Zagrebu, te smo ubrzo krenuli i na natjecanja. Trenutno  postižemo vrlo dobre rezultate, kao i naši aktivni članovi.

agility osijek

Nakon stečenoga znanja odlučila sam vratiti se kući u Osijek sa velikom željom da se ovaj sport proširi i na naše područje Slavonije i Baranje! U klubu za obuku pasa Baranja i dalje se aktivno trenira agility 2x tjedno o čemu više možete pronaći na našoj Agility stranici. Svi u grupi savršeno napreduju i polako postižu rezultate na natjecanjima. Glavni nam je cilj da poguramo agility u našemu kraju, pokažemo što je to (budući da većina nije nikada čula za taj sport) i zainteresiramo sve koji imaju slobodnog vremena barem dva puta tjedno da krenu kod nas na treninge.

Zašto je važan pravilan početak učenja Agilityja?

Želimo naglasiti da je iznimno bitno od samih početaka raditi što kvalitetnije sa svojim psom kako kasnije ne bi morali ispravljati greške. Svi koji su zainteresirani za agility tečaj mogu prijaviti. Za bilo kakve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte i putem naše Facebook stranice, gdje ćemo vam vrlo rado detaljnije sve pojasniti. Na agility tečaju učimo svladavanje svih agility prepreka koje se mogu naći na natjecateljskoj stazi, različite tehnike vođenja, učenje zona te postavljanje različitih kombinacija staza... Sve se uči pozitivno i postepeno kako bi pas radio sa maksimalnom željom i bio spreman za natjecanja.

agility osijek skola za pse baranja

Htjeli bismo istaknuti kako agility tečaj ne može nikako trajati kratko kao tečajevi poslušnosti, iz razloga što je agility SPORT koji se uči cijeli život! Zato našim polaznicima pružamo nakon agility tečaja koji traje 20 sati (što se uvijek produži- nekoliko poklon sati od nas) daljnje treninge i usavršavanje kroz konstantan rad uz stručnu pomoć (često i dolascima agility polaznika iz Zagreba).

Ono što također želimo naglasiti da sva novčana sredstva od rada koje dobijemo na agility tečajevima ulažemo u daljnju opremu za agility te u teren našega kluba. Osigurali smo noćni rad pod reflektorima, polu ograđeni teren, agility prepreke i brojne druge stvari kako bi našim polaznicima osigurali što je moguće bolje uvijete za rad i stavili na prvo mjesto kvalitetu i zadovoljstvo radom, a ne novčanu zaradu. Stoga još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže !

agility osijek

Prijava na agility tečaj

Klubu za obuku pasa "Baranja"

TRAJANJE: oko 20 sat ( 2x tjedno po 90 min )

TERMINI: Prema mogućnosti polaznika

LOKACIJA: Ul. Žrtava domovinskog rata 39, Bilje

DOBNA GRANICA ZA TEČAJ: Pas koji kreće na tečaj mora imati navršenih 12 mjeseci ( psi moraju biti dobrog zdravstvenog stanja) ili mogu pohađati grupu za štence

CIJENA TEČAJA: 400 kn ( mogućnost plaćanja u dvije rate)

ŠTO NAKON TEČAJA? Nakon tečaja vodič sa svojim psom dalje može nastaviti trenirati u klubu dva puta tjedno prema dogovoru uz uvjet da plati članarinu od 200 kn koja vrijedi do kraja godine i sudjeluje u barem jednoj radnoj akciji na terenu.

ZA PRIJAVU NA TEČAJ POTREBNO JE POSLATI SLJEDEĆE PODATKE: ime i prezime, adresa, kontakt broj, email, ime psa, pasmina, datum rođenja psa, broj čipa

PRIJAVU SA NAVEDENIM PODACIMA MOŽETE POSLATI:

Ako imate neka dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na 097 7371 712, a više o nama pronađite našoj web stranici Škola za pse Baranja ili na našoj stranici o Agilityju.

Doznajte najnovije informacije vezane uz školu za pse Baranja

Klub za obuku pasa Baranja 

Možete nas direktno kontaktirati u chatu-u sa donje desne strane. Uz Vas smo uvijek te kako bi ste sve novosti i događanja saznali, prisutni smo na društvenim mrežama gdje nam možete postaviti više pitanja ili pogledati naš multimedijski sadržaj.

Lokacija

Žrtava domovinskog rata 39, 31327 Bilje

Kontakt

Upita vezani uz sljedeće podatke : obuka pasa, čuvanje pasa, dresura pasa, škola za pse, savjetovanje, agility i slično !

E-mail : kop.baranja@gmail.com

Mobitel: +385 97 73 71 712